Peukku

KOKEMUKSIA


Palautteita asiakkailta

"Esitys on mielestäni ihanan raikas tuulahdus ja erilainen. Tunnelma oli sekä erittäin hauska, että samaan aikaan hyvin syvällinen. Harvinaisen paljon ajatuksia herättävä esitys. Uskon, että palaan mielessäni vielä moneen kertaan esiinnostamiinne teemoihin."


"Olen käynyt kymmenissä koulutuksissa, joista tämä koulutus oli PARAS IKINÄ. Kouluttajien kyky vangita meidän työviikosta väsyneiden mielenkiinto perjantai iltapäivänä oli jotakin uskomatonta. Rentous, aitous, huumori ja läsnäolo olivat käsinkosketeltavia. Lähdin koulutuksesta iloisena, onnellisena, voimaantuneena."


"Tilaisuus oli hieno kokonaisuus, jossa yhdistyivät upea musiikki, loistava stand up -komiikka, koskettavat ja herättelevät tarinat sekä muutama hyvin esille nostettu näkökulma elämästä, asenteista ja ajasta. Mukavan rentoa, ei tiedon tykitystä tai ylhäältäpäin opettavaa tyyliä. Harvassa tilaisuudessa saa sekä nauraa tikahtuakseen että herkistyä musiikin ja tarinoiden äärellä."


"Olimme valmistautuneet puuduttaviin kalvosulkeisiin ja vaivaaviin noloihin tilanteisiin ryhmäkeskustelujen merkeissä. Yllätys olikin valtaisa ja positiivinen, kun saimmekin nauttia aidoista tarinoista, loistavasta kerronnasta ja upeasta musiikista. Kiitokset loistavasta, kaikkien aikojen parhaasta koulutusiltapäivästä!"